Lyngby Badminton Klub har en ungdomsafdeling i rivende udvikling
 

Træningerne er omhyggeligt tilrettelagt, så de passer til børnenes niveau, evner og ambitioner. Her er både plads til elitespillerne, der gerne vil nå langt i konkurrencerne med andre klubbers spillere, og til hyggespillerne, der hellere vil komme en gang om ugen og få lidt instruktion og motion.

 
Alle spillere placeres på træningshold, der passer til niveau og interesse, og der er tilbud til alle hvad enten man er 4 år eller 17 år.

Er du nybegynder, kan du til at starte med låne en ketsjer af klubben, indtil du finder ud af, om badminton er noget for dig. Så alt du behøver, for at være klar til træning, er et par indendørssko med lyse såler og en drikkedunk til vand.

Vi lægger i LBK vægt på at der er en behagelig atmosfære og en respektfuld tone på træningerne, og vi gør meget ud af at komme al mobning til livs inden det vokser sig til et problem. At komme i LBK skal være en god oplevelse, og et af de højeste mål, er at vore børn kommer i klubben også når det ikke lige er deres egen træningstid.
 
Hvad tilbyder LBK ungdomspillere?
 

I LBK kan vi prale af at have et meget stort udvalg af tilbud til vores medlemmer. Som medlem vil du blive tilbudt:

  • Træning på et højt niveau af uddannede trænere
  • Deltagelse på et af vores mange hold, der deltager i KBKr’s holdturnering
  • Deltagelse i individuelle turneringer på alle niveauer
  • Et stort udvalg af interne arrangementer. Vi byder på opstarts-camp, 3 årlige Arved Cup turneringer (primært for ikke turneringsspillere), Berlin tur, tøsetræf, drengetræf, julebanko, nytårskur,  klubmesterskaber, klubfest, mm. Så dine weekender behøver aldrig står tomme!

Hertil kommer selvfølgelig den sociale dimension. I LBK er det meget vigtigt at man føler sig som en del af et hold, og ikke som et individ i mængden.

 

Med hjælp fra forældre bliver arbejdet meget lettere

 

For at få alt dette til at fungere skal der lægges en masse frivilligt arbejde. Ungdomsafdelingens hjerte er Ungdomsspiller udvalget (USU). Her sidder en masse hårdtarbejdende forældre og to trænere og trækker i trådende. Arbejdet er både af strategisk karakter, og i særdeleshed af praktisk karakter. Således bruger USU en masse energi på at finde forældre der kunne tænke sig at hjælpe med diverse småopgaver: køre holdet til kampe, hjælpe til med at arrangere en aktivitet, bage en kage, være holdleder og meget mere. Har du overskud til at hjælpe på en eller anden front er du meget velkommen til at kontakte USU. Se mere her.

 

Vi har selvfølgelig fuld forståelse for, at der er mange der ikke har overskud i hverdagen. Er du en af dem, kan du stadig hjælpe os i det små: tag dit barn med op og se en 1. holdskamp, overhold aftaler, vis dine børn interesse for deres hobby og meld til rettidigt.

 

Vi håber I bliver glade for at være en del af Lyngby Badminton Klub!