24 spillere fra Lyngby Badmintonklub høstede medaljer ved Københavns Kredsmesterskaber

Den årlige turnering for de bedste badmintonungdomsspillere i Storkøbenhavn blev afholdt i sidste uge, og Lyngby Badmintonklub (LBK) dominerede på banerne med rekordmange 48 spillere ud af i alt 121 deltagere.

LBK spillerne satte deres præg på turneringen, og halvdelen af spillerne hentede en eller flere medaljer hjem til klubben (i alt 30 medaljer). I de 8 finaler med Lyngby deltagelse var Marcus Rindshøj den eneste, som strøg helt til tops og sikrede sig guld i U17 herredouble.
 
Yderligere hædre tilfaldt Dorte Engelhardt, som fik tildelt årets lederpris, og LBK som resultatmæssigt blev den næstbedste klub i kredsen.
 
Cheftræneren Peter Arvedsen påpegede, at mange brikker skal falde i hak for at få maximalt udbytte, og han glædede sig over den store opbakning til denne turnering fra især mange ældre ungdomsspillere, som fungerede som trænere for de yngre spillere. Arved konkluderede ovenpå turneringen, at klubbens langsigtet strategiske arbejde med ungdomsafdelingen – baseret på de tre kerneværdier respekt, sammenhold og udvikling - nu tydeligt bærer frugt, og han forventer, at den store indsats fra manges side vil give bedre afkast til LBK næste år i form af endnu flere guld- og sølvmedaljer.