Månedens Profiler november 2017

Denne måneds profiler går til to drenge, der er helt nye i klubben. I deres korte LBK-historie har de blandt andet mødt formanden, Toke Hougaard, der har nomineret drengene:

Oliver Kock Grove og Noah Van der star Byskov er netop startet i LBK her i september, men sjældent har jeg set nogle gå så meget til den fra starten. Ud over at være super koncentrerede og flittige til træning, kan man også finde dem i hallen i weekenden, hvis der skulle være en ledig bane. Så det bliver hurtigt til badminton i hvert fald tre gange om ugen. Og så kommer de selvfølgelig også og hepper på vores 1. og 2. hold – så møder man jo alle sine nye klubkammerater og lærer en masse samtidig. Fantastisk indstilling!

Med sådan en entré i klubben kan det kun blive til en lys og lang LBK-fremtid for disse to nye glade, super søde og positive drenge. De lever da i allerhøjeste grad op til vores værdier og derfor bør de kåres til Månedens Profiler.

I MP-panelet er de helt enige. Ovenstående beskrivelse afspejler i dén grad ’Respekt, Udvikling og Sammenhold’, og derfor er det meget fortjent, at Oliver og Noah er denne måneds profiler.

Se de to interview-klip med drengene herunder.

Interview del 1

Interview del 2

Stort tillykke og et kæmpe skulderklap på vegne af klubben. Vi håber, at jeres indstilling og engagement smitter af på jeres klubkammerater ?


Vil du indstille en af dine klubkammerater til månedens profil? Så send en mail til aktivitet@lyngbybadminton.dk med 3-5 linjer om, hvorfor personen fortjener at blive Månedens Profil. Næste kåring finder sted i februar, dvs. deadline er 31. januar 2018.