Månedens Profil januar 2017

Vi kan med stolthed præsentere U17-spiller Oliver Hey Mathiasen som Månedens Profil i LBK for januar 2017. Oliver er nomineret af seniorspiller, Nicolai Juulsager, der fremhæver følgende:

Hey er alt, hvad LBK repræsenterer. Mere behøves der faktisk ikke siges end det. Hey står for venskab, glæde og ihærdighed. Hans glæde for badminton og klubben er ikke til at tage fejl af. Han gør altid sit allerbedste til træning, uanset, om han sparer op eller ned, og han forsøger flittigt at smitte andre med sin ihærdighed. Derudover er hans imødekommenhed over for både spillere og trænere i særklasse, hvilket gør Hey til en helt unik ambassadør for LBK. Derfor tjener han at blive månedens profil.

Vi har været en tur i hallen for at snakke med Oliver om kåringen og hans store passion for badminton. Se interviewet længere nede på siden.

7 hurtige om Oliver Hey Mathiasen

Alder: 16

Niveau: U17M/Danmarksserien (senior)

Antal år i LBK: 4

Antal træningstimer om ugen: Ca. 20 inkl. styrketræning og anden træning

Yndlingsslag: Cut fra forhåndssiden på kryds (se interview del 1)

Forbillede: Viktor Axelsen

Fun facts: kælenavn ’Hey’ & har en god udholdenhed på banen

Stort tillykke til Hey med titlen som måneden profil. Vi ser frem til at følge din udvikling de kommende år og håber det lykkedes dig at nå dit mål om at blive professionel badmintonspiller.