U9-U11 ungdomsturnering i Engelsborghallen lørdag – søndag den 23-24. november

Weekenden 23-24. november bød på et væld af badmintonkampe, da badmintonspillere fra Københavns- og Sjællandskredsen deltog i ungdomsturneringen i Engelsborghallen organiseret af Lyngby Badminton Klub. Der blev kæmpet i rækkerne U9D og U11A, B, C og D i kategorierne herre- og damesingle samt herre- og damedouble. I alt 123 børn kæmpede om medaljer samt præmier fra Yonex.

I alt 10 spillere fra Lyngby Badminton Klub deltog i turneringen og hev samlet 5 medaljer hjem til klubben. I U11B udmærkede Linnea Danielsen sig ved at spille sig til guldmedaljen i både damesingle og i damedouble sammen med Emilia Nørgaard Andreasen fra Virum Badminton Klub. Georg Husted Sylvest supplerede med en flot 2. plads i U9D herresingle, med Magnus Hougaard på 3.pladsen. Her vandt drengene også en flot 3. plads sammen i herredouble.

Ungdomsturneringen blev organiseret af Ungdomsturneringsudvalget, men bred støtte fra frivillige forældre og medlemmer af Lyngby Badminton Klub. I alt 25 frivillige bidrog til et velfungerende dommerbord samt en succesfuld cafe, hvor alle kunne købe sund og frisklavet mad. Dertil kom en række ungdomsspillere, som bidrog både ved dommerbord og i cafeen i løbet af weekenden. Overskuddet fra turneringen og cafeen går til klubbens ungdomsarbejde.