LBK U9-U11 åbne turnering 2018 

 
I weekenden inviterede Lyngby Badmintonklub til den traditionsrige åbne turnering for U9D og U11 A, B, C og D ungdomsspillere. Stævnet blev afholdt i Engelsborghallerne og tiltrak i år 135 spillere fra klubber primært fra Sjællands- og Københavnskredsen. Turneringsarrangør Dorte Engelhardt, som i 13 år har været en del af holdet bag klubbens eftersårsstævne, og som sidder i klubbens ungdomsudvalg, glædede sig over årets stigning i antal unge piger, især i den yngste række.

Hele 24 frivillige i klubben hjalp på den ene eller anden led til med turneringen. Frivillige forældre gav en hånd med og stod for cafeen, hvor alle kunne købe sund mad, og frivillige ungdomsspillere hjalp til ved spillerbordet og med at coache de yngre ungdomsspillere. Overskuddet fra turneringen går til det vigtige ungdomsarbejde i Lyngby Badmintonklub, som med en voksende ungdomsafdeling fortsat slås med trængsel på banerne i den gamle badmintonhal på Engelsborgvej.

I alt 13 Lyngby spillere deltog i turneringen og hev samlet 6 guld- og sølvmedaljer hjem til klubben. Hannah Riis Treloggen fra Lyngby var suveræn og vandt 3 kategorier i U11A. U11C herresingle blev domineret af Lyngby drenge, som tog alle præmierne (som nr. 1, 2 og 3). Philip Mikkel Alexander Kongshammer løb med førstepræmien både i single og double.