Alma Kentsdóttir Mohr Pedersen kommer fra Færøerne, spiller badminton i Lyngby og går i gymnasiet i Virum. Nu skal hun til ungdoms-VM i Canada

Lyngby Badminton Klub har fået sin første landsholdsspiller - på det færøske landshold. Det er 17-årige Alma Kentsdóttir Mohr Pedersen, der i denne og næste uge deltager i ungdoms-VM i Toronto i Canada.

Alma Kentsdóttir Mohr Pedersen spiller normalt på Lyngbys seniorhold i Danmarksserien. Men i de kommende uger handler det om både hold-VM og individuelt VM for ungdomsspillere under 19 år.

I holdkonkurrencen skal Færøerne møde Indien, Algeriet, Kenya og Sri Lanka. Færøerne er seedet som nummer 41 ud af de 41 deltagende hold, men der skulle alligevel være en fornuftig chance for en sejr mod Kenya, som er seedet 40. Til gengæld er der nok gode lærepenge at hente mod Indien, som er seedet 5 i turneringen.

Den individuelle turnering spilles efter cup-systemet – vind eller forsvind. Her er der ingen forventninger om podieplaceringer til de færøske spillere.