Holdkamp U13B

Så blev det tid til første holdkamp for U13B rækken (Lyngby3). Modstanderne var Valby 1 og Dragør 1. Berner, Hjalte, Joel og Sophus var på holdet og første kamp var imod Valby 1. Der blev spillet flere spændene kampe og dueller. Lyngby ender med en sikker sejr på 5-1. Så en god start ??

2 kamp var imod Dragør og her var lagt op til en tæt kamp. Vi starter med at tabe de 2 doubler og så skal der kæmpes i singlerne. Her var der et specielt møde idet Berner skulle møde sin faste double makker. Berner holdt hovedet koldt,, var velspillende og vandt i 2 sæt. Hjalte spiller også overbevisende og vinder ligeledes i 2 sæt. Så var det Joel og Sophus der skulle spille deres kampe. Desværre taber de begge, og vi ender med et nederlag på 2-4. Der var undervejs virkelig god opbakning til de godt kæmpende spillere, og drengene er klar på revanche J. Dagens fidus gik til Sophus som var sidste spiller der kunne sikre os golden sæt. Sophus blev ved med at tro på det i en svær kamp, men taber desværre 3 sæt 21-16.

Alt i alt var drengene tilfredse og det er skønt at se hvordan der bakkes op og kammeratskabet udvikler sig J Vi gælder os til næste holdkamp.

Jesper (Far til Anton Berner)