Månedens Profil oktober 2017

Vi er utrolig stolte af at kåre Knud og Grethe Danielsen som Månedens Profiler i LBK for oktober 2017. Det velsete veteranpar er blevet nomineret af Gert Carstens, der fremhæver følgende:

”Knud og Grethe har trænet intenst i lang tid over sommeren og har netop været til VM for veteraner i Indien, hvor de blev nr. 3 i MD i +70 rækken. Det viser noget om mangfoldigheden i LBK, at vi har spillere i +70 klassen, som er blandt de bedste i verden. Samtidig er Knud og Grethe vigtige brikker i organisationen, hvor de ud over Grethes ansættelse på kontoret bidrager på rigtig mange områder i klubbens frivillige arbejde. Man kan kun tage hatten af for deres overskud til at rejse til VM i Indien og så endda ende på podiet! ”

Vi har været en tur i hallen for at snakke med Knud og Grethe om kåringen og de mange timer, de tilbringer i LBK. Se interviewet længere nede på siden.

Interview del 1

Interview del 2

 

Stort tillykke til Knud & Grethe med titlen som Månedens Profiler i LBK! Vi har stor respekt for deres mangeårige træningsiver og ikke mindst bronzemedaljen til VM, og vi håber, at de fastholder interessen og fysikken mange år endnu.

Vil du indstille en af dine klubkammerater til månedens profil? Så send en mail til aktivitet@lyngbybadminton.dk med 3-5 linjer om, hvorfor personen fortjener at blive Månedens Profil i LBK for november 2017. Deadline er søndag den 1. november!