Månedens Profiler marts 2017

Denne måned kan vi præsentere hele to profiler. Seniorspillerne, Nicolai Juulsager & Adam Wilhjelm har nemlig sammen fortjent at blive kåret som Månedens Profiler for marts 2017. De er nomineret af klubbens seniorformand, Sebastian Hejrskov, der stolt fortæller:

 Nicolai og Adam tog initiativ til at arrangere en seniorfest efter sidste holdrunde. Det var en kæmpe succes og et fantastisk set-up med blandt andet LBK-Awards, og det har klart potentiale til at blive en ny LBK-tradition. Det varmer seniorformandens LBK-hjerte, at der uden opfordring fra andre melder sig frivillige til at stå for et arrangement. Som regel bliver der kigget mod dem, som allerede sidder som frivillige i diverse udvalg såfremt der skal ske noget i klubregi. Denne gang har de to taget teten og på egen fri vilje arrangeret noget for klubben. Det er i min optik en enormt vigtig egenskab blandt truppens medlemmer, og noget som afspejler en RIGTIG LBK'er - Bravo! ”

Da drengene er kommet bagud med studierne grundet fest-forberedelserne, har det desværre ikke været muligt at fange dem til et videoklip i hallen. I må derfor nøjes med at læse svarene på vores spørgsmål i denne omgang.


5 hurtige om Adam Wilhjelm

Alder: 23

Niveau: Toppede for et par år tilbage i 3. div, mixspiller

Antal år i LBK: 10

Yndlingsslag: De lækre finter

Fun fact: Spiller en overraskende god HS


 

 5 hurtige om Nicolai

Alder: 23

Niveau: Danmarksserien indtil videre

Antal år i LBK: 1,5 (kom til København midt i sidste sæson)

Yndlingsslag: Stick smash

Fun fact: har spillet 1. division volleyball 


Interview - Adam

Hvordan kan det være, at I på eget initiativ fandt på at arrangere en afslutningsfest for jer selv og jeres holdkammerater 

Normalt afholdes der en stor fest i Frederiksberghallerne efter sidste holdrunde, hvor de fleste af de sjællandske og københavnske klubber deltager. Den fest har vi i LBK også været en del af gennem de sidste mange år, men jeg har altid syntes, at der var for meget halbal over festen i Frederiksberg. På trods af, at Nico er fra det mørke Vestjylland og derfor har fået halbal og lunkne Mokai ind med modermælken, var han faktisk enig med mig, så vi besluttede at tage sagen i egen hånd i stedet.

Hvad laver I uden for badmintonbanen (fritid/studie/andre interesser mm.)?

Jeg læser økonomi på Københavns Universitet, hvor jeg ved siden af har et studiejob i Danske Bank. Det er et travlt program, men jeg forsøger at komme i LBK så meget som muligt! Derudover er jeg en habil karl til FIFA 17’.

Hvorfor spiller I badminton i LBK og ikke i en hvilken som helst anden badmintonklub her på Sjælland?

Jeg bor selv et godt stykke fra LBK, men der skal mere til end lidt transporttid for at få mig væk fra så fed en klub. Ambitionsniveauet er højt og det sociale miljø er utrolig behageligt og indbydende. Det er svært at sige nej til!

Hvad bringer din fremtid (både på og uden for banen)?

Jeg skal til USA og studere til efteråret, hvor jeg desværre ikke kan være en del af LBK. Men jeg vender stærkt tilbage til en forhåbentligt lige så succesfuld sæsonafslutning som i år!
 

 

Interview – Nicolai

Hvordan kan det være, at I på eget initiativ fandt på at arrangere en afslutningsfest for jer selv og jeres holdkammerater?
 
Først og fremmest tak for kåringen! Adam KK kom på ideen om en afslutningsfest. Det synes jeg var en mægtigt god ide, da vi på daværende tidspunkt vitterligt havde noget at fejre denne sæson. Det må man sige, at vi fik med hele to oprykninger. Og så er det jo bare fedt at lave noget frivilligt for en klub og nogle mennesker, man holder af.
 
Hvad laver du uden for badmintonbanen (fritid/studie/andre interesser mm.)?
 
Hvis jeg ikke spiller badminton eller er badmintontræner, så læser jeg til landinspektør på Aalborg Universitet. Og hvis jeg kan finde tid til det, så vil jeg rigtig gerne ud og fiske.

Hvorfor spiller du badminton i LBK og ikke i en hvilken som helst anden badmintonklub her på Sjælland

Jeg spiller badminton i LBK, fordi min kæreste og hendes lillebror også spiller i klubben, så det var meget naturligt for mig at starte i klubben. Det har vist sig at være en rigtig god beslutning. Der er få klubber i københavnsområdet, der er er midt i og oplever en lige så stor udvikling som LBK, og den er jeg glad for at være en del af. Både træningsmiljøet og det sociale er rigtig fedt!
 
Hvad bringer din fremtid (både på og uden for banen)?

På banen er mit mål at kunne løbe halvt så langt som klubbens ’stallion’ Albert Navarro!
Uden for banen skal jeg flytte i lejlighed med min kæreste.

Stort tillykke til Nicolai og Adam, som viste vaskeægte LBK-ånd ved at stable et socialt initiativ på benene, der virkelig formåede at cementere den gode stemning og sammenholdsfølelse i seniortruppen. Vi håber, at det nye arrangement fortsætter de kommende år, så endnu flere LBK’ere (up-coming ungdomsspillere) får glæde af det gode tiltag.

Vil du indstille en af dine klubkammerater til månedens profil? Så send en mail til aktivitet@lyngbybadminton.dk med 3-5 linjer om, hvorfor personen fortjener at blive Månedens Profil i LBK for april. Baggrunden for nomineringen kan være rigtig mange ting – det er næsten kun fantasien, der sætter grænser!