Månedens Profil februar 2017

Vi kan med stolthed præsentere veteran-spiller Dorte Engelhardt som Månedens Profil i LBK for februar 2017. Dorte er nomineret af klubbens formand, Toke Hougaard, der fremhæver følgende:

Hun har det hele: engagement i ungdom, spiller i senior og veteran og har oven i købet også fundet sin mand i LBK. Hun bidrager altid til det frivillige, udviser stor respekt for med- og modspillere og så hun en fantastisk holdånd. Træner man med Dorte eller laver man et arrangement eller lignende med hende, kan man være helt sikker på, at få en medspiller, der yder sit allerypperste. ”

Redaktionen kan her tilføje, at ved seneste holdkamp tog Dorte – sammen med sin datter, Anna – direkte fra lufthavnen fra ferie ud og spille seniorkamp på udebane; dét er klubånd!

Vi har været en tur i hallen for at snakke med Dorte om kåringen og hendes mangeårige engagement i klubben. Se interviewet længere nede på siden.

5 hurtige om Dorte Engelhardt

Alder: 47

Niveau: Danmarksserien (senior) + veteran elite

Antal år i LBK: 22

Antal træningstimer om ugen: 3 * 1,5

Yndlingsslag: clear

Stort tillykke til Dorte med titlen som måneden profil. Vi sætter utrolig stor pris på dit enorme engagement og spilleglæde, især efter så mange år, og vi håber, at du holder lysten adskillige år endnu!