FORÆLDRE/BARN-TRÆNING

”Masser af forældre vil synes, det er sjovt at spille badminton sammen med deres børn - og børnene vil elske dem for det. Ved forældre-barn badminton får børn udviklet deres motorik og lærer de første grundlæggende slag. Og en mere tålmodig oplægger end en mor eller far findes ikke!”

 

Sådan beskriver Dansk Badminton Forbund ganske kort forældre-barn badminton på deres hjemmeside. I LBK er vi helt enige: Forældre-barn badminton er en rigtig god måde at komme i gang med at spille badminton for de mindste. Det er hyggeligt, det er lærerigt og det er alle tiders mulighed for at lave noget sjovt med sine børn.

 

I LBK ligger vores forældre-barn træning hver lørdag kl. 9.00-10.00 og fra 10.00-11.00 (med undtagelse af 3-4 aflysninger i løbet af sæsonen). Det primære indhold på træningen er spillet med børnene, men der vil også være undervisning af både børn og voksne, således at man som forældre selv kan hjælpe og støtte sit barn mht. regler, teknik og taktik.

 

Desuden lægger vi vægt på en hyggelig og samlende atmosfære, således at man bliver en del af et hold, og ikke ”bare” kommer og spiller med sin egen unge.

 

Der er mulighed for at gå på et "almindeligt" hold sideløbende med forældre/barn-træningen.

 

Spørgsmål om tilmelding kontakt da kontoret på kontor@lyngbybadminton.dk