Individuelle turneringer
 
LBK opfordrer alle ungdomsspillere uanset niveau til at deltage i individuelle turneringer. Tilmelding til individuelle turneringer foregår ved, at den enkelte spiller selv melder sig til og betaler indskuddet på http://www.badmintonpeople.dk/   Her kan du også hvem fra LBK der har tilmeldt sig turneringer samt se invitation, program og resultater for turneringerne.
 
For at tilmelde sig en turnering, skal man oprette en profil på http://www.badmintonpeople.dk/
 
Når du er oprettet som profil, kan du tilmelde dig en turnering under punktet Turneringer - Sæsonplan. Vælg en turnering ud fra din alder (U9, U11, U13, U15, U17, U19) og dit niveau jævnfør ungdomsklassifikation.
 
Ungdomsklassifikationen har til formål at få spillere på samme niveau til at mødes i turneringer.
 
Der er fra sæsonen 2018/2019 etableret nye principper for klassifikation af ungdoms-spillere, tilmelding til individuelle turneringer samt optjening af point til ranglisten. Reglerne er nærmere beskrevet her Ranglisteregler
 
Resultater for 1.-3. pladser der giver point til ranglisten kan ses på badmintonpeople - resultater.

LBK afholder selv to individuelle ungdomstuneringer hver sæson.
 
 
Klubmesterskab
 

LBK afholder hvert år klubmesterskab ved sæsonafslutning - både for ungdom, seniorer og veteraner. Her er alle velkomne og opfordres til at deltage. De indledende kampe spilles i løbet af ugen, hvor almindelig træning er aflyst. Finalekampene spilles den efterfølgende lørdag, og dagen afsluttes med middag og fest for alle klubbens medlemmer og forældre til ungdomsspillerne.