Individuelle turneringer
 
LBK opfordrer alle ungdomsspillere uanset niveau til at deltage i individuelle turneringer. Tilmelding til individuelle turneringer foregår ved, at den enkelte spiller selv melder sig til og betaler indskuddet på http://www.badmintonpeople.dk/   Her kan du også hvem fra LBK der har tilmeldt sig turneringer samt se invitation, program og resultater for turneringerne.
 
For at tilmelde sig en turnering, skal man oprette en profil på http://www.badmintonpeople.dk/
 
Når du er oprettet som profil, kan du tilmelde dig en turnering under punktet Turneringer - Sæsonplan. Vælg en turnering ud fra din alder (U9, U11, U13, U15, U17, U19) og dit niveau - se nedenfor om klassifikation.
 
Resultater der giver point til ranglisten kan ses på badmintonpeople - resultater.

LBK afholder selv to individuelle ungdomstuneringer hver sæson.
 
 
Klubmesterskab
 

LBK afholder hvert år klubmesterskab ved sæsonafslutning - både for ungdom, seniorer og veteraner. Her er alle velkomne og opfordres til at deltage. De indledende kampe spilles i løbet af ugen, hvor almindelig træning er aflyst. Finalekampene spilles den efterfølgende lørdag, og dagen afsluttes med middag og fest for alle klubbens medlemmer og forældre til ungdomsspillerne.
 
 
Ungdomsklassifikationen
 
Ungdomsklassifikationen har til formål at få spillere på samme niveau til at mødes i turneringer. Der gives point for opnåede placeringer - afhængig af deltagerantallet, og efter at have spillet sig til et antal point rykkes spillerne op i en højere række.

Aldersklasserne U13, U15 er opdelt i følgende 6 rækker:
Eliterækken - Mesterrækken - A-rækken - B-rækken - C-rækken - D-rækken

Eliterækken er rækken for den absolutte elite, og D-rækken er for de spillere, der er på begynderniveau.

I U19 er der ingen C- og D-række og således kun 4 rækker.
I U17 er der ingen D-række og således kun 5 rækker.
I U11 er der 4 rækker. Rækkebetegnelsen er her A-, B-, C- og D-rækken.
I U9 er der én række. Rækkebetegnelsen er B-række.

Reglerne for klassifikationen, herunder fordeling af point, antal point der kræves for oprykning, og regler for oprykning til en højere årgang, kan du læse her Reglement for ungdomsklassifikation
 
 
Oprykninger
 
Sæsonens oprykninger kan ses på badmintonpeople - oprykninger.